Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinden gizlenmek

Rüyada birilerinden gizlenmek

Rüyada birilerinden gizlenmek çok büyük yenilikler yapacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada birilerinden gizlenmek gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada birilerinden gizlenmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, daha kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliden gizlenmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gizlendiğini görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada babadan gizlenmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada bir yere gizlenmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, geri planda kalacağına rivayet eder.

Rüyada gizlenmek kaçmak yeni bir işe gireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına alamet eder.

Rüyada evin gizlendiğini görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet eder.

Rüyada akrabanın gizlendiğini görmek eline büyük paralar geçeceğine, çok büyük destek vereceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments