Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın gizlendiğini görmek

Rüyada akrabanın gizlendiğini görmek

Rüyada akrabanın gizlendiğini görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, ferahlayacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada akrabanın gizlendiğini gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Rüyada akrabanın gizlendiğini görmek şansın yüzüne güleceğine, kısmetinin artacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına inanılır.

Rüyada birinden kaçmak gizlenmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camiye gizlenmek parasının ve makamının artacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kapı arkasına gizlenmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada gizlendiğini görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinden gizlenmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada eve gizlenmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına inanılır.

Rüyada dolaba gizlenmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments