Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gizlenmek saklanmak

Rüyada gizlenmek saklanmak

Rüyada gizlenmek saklanmak kazançta zarar edeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok zor günler yaşayacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine işarettir.

Rüyada gizlenmek saklanmak gördüyseniz:

  • Sakin kalmaya çalışın.

Rüyada saklanmak gizlenmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Rüyada gizlenmek saklanmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birilerinden gizlenmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada babadan gizlenmek yeni iş kapılarının açılacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada tuvalete gizlenmek çocuk sahibi olunacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde gizlenmek sorunların atlatılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada dolaba gizlenmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine delalettir.

Rüyada bir yere gizlenmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments