Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere dayanmak

Rüyada bir yere dayanmak

Rüyada bir yere dayanmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere dayanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada bir yere dayanmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına inanılır.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara dayanmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereye dayanmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işarettir.

Rüyada boynuna bıçak dayandığını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuza dayanmak zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada kafasına silah dayanmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments