Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına silah dayanmak

Rüyada kafasına silah dayanmak

Rüyada kafasına silah dayanmak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasına silah dayanmak gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Rüyada kafasına silah dayanmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada kafasına silah dayandığını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada başına silah dayandığını görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada omzuna dayanmak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırt sırta dayanmak yetki ve söz sahibi olacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğe dayanmak bozulan sağlığın düzeleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments