Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada omuza dayanmak

Rüyada omuza dayanmak

Rüyada omuza dayanmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına işarettir.

Rüyada omuza dayanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkesin sizin için en iyi şeyi istemediğini bilmelisiniz.

Rüyada omuza dayanmak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada kafasına silah dayanmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırt sırta dayanmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet eder.

Rüyada birine dayanmak başarılı adımlar atılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada başına tabanca dayandığını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet eder.

Rüyada başına silah dayandığını görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ağaca dayanmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments