Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara dayanmak

Rüyada duvara dayanmak

Rüyada duvara dayanmak heveslerinin biteceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvara dayanmak gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Rüyada duvara dayanmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işarettir.

Rüyada başına silah dayandığını görmek daha rahat bir nefes alacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başına tabanca dayandığını görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada bir yere dayanmak bereketin ve karın artacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada omuza dayanmak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada sırtına dayanmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada ağaca dayanmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments