Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereye dayanmak

Rüyada pencereye dayanmak

Rüyada pencereye dayanmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, zararların yakında telafi edileceğine, onların güvenini sarsacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereye dayanmak gördüyseniz:

  • Daha huzurlu bir ortamda düşünmelisiniz.

Rüyada pencereye dayanmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, verdiği sözleri tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastığa dayanmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtına dayanmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yenilenme yaşayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sırt sırta dayanmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet eder.

Rüyada başına tabanca dayandığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere dayanmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, düşmanına galip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaca dayanmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, anne baba duası alınacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments