Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna bıçak dayandığını görmek

Rüyada boynuna bıçak dayandığını görmek

Rüyada boynuna bıçak dayandığını görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna bıçak dayandığını gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz gerekiyor.

Rüyada boynuna bıçak dayandığını görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine inanılır.

Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kafasına silah dayanmak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Rüyada birine dayanmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaca dayanmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuza dayanmak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, doğruluktan ayrılmayacağına, kazancının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, sevinç dolu haberler alacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkeğe dayanmak her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, tatsız haberlerin alınacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments