Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnına silah dayandığını görmek

Rüyada alnına silah dayandığını görmek

Rüyada alnına silah dayandığını görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada alnına silah dayandığını gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, uygulamanın, anlaşmanın ya da ilişkinin belirli bir şekilde ilerlemesini bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına silah dayandığını görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kafasına silah dayanmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada kafasına silah dayandığını görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt sırta dayanmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtına dayanmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek daha fazla mal sahibi olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments