Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya silah dayandığını görmek

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kazancın arttırılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kafaya silah dayandığını gördüyseniz:

  • Bazı gelirleriniz sonlanabilir veya yeni gelirler edinebilirsiniz.

Rüyada kafasına silah dayanmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Rüyada kafaya silah dayandığını görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, meşakkate düşeceğine delalet eder.

Rüyada kafasına silah dayandığını görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada başına silah dayandığını görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek başarılarının tadına varacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, para sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ağaca dayanmak yaşlılığında da rahat edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Rüyada erkeğe dayanmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalettir.

Rüyada omuza dayanmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments