Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, keyifli olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateş veya yangın görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına inanılır.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet eder.

Rüyada aslan veya kaplan görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada öküz veya inek görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kendini bunu başaracağına işarettir.

Rüyada kartal veya şahin görmek istediği herşeye kavuşacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz veya su görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments