Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek hastalıktan şifa bulmaya, araba alınacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, çok hayırlı haberler alacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vişne veya kiraz görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cin veya ruh görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Rüyada deniz veya göl görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Rüyada at veya eşek görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun veya koç görmek kendisini geliştireceğine, neşesini kaçıracağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk veya horoz görmek bol dua edeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments