Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenmenizi gerektiren yollardan devam etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine yorulur.

Rüyada büyük abdest gidermek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada özlem gidermek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet eder.

Rüyada hacet gidermek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle hasret gidermek kimseye minnet etmeyeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada ihtiyaç gidermek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, evlerin ayrılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına yorulur.

Rüyada tuvalet ihtiyacını gidermek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada hacetini gidermek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments