Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan veya kaplan görmek

Rüyada aslan veya kaplan görmek

Rüyada aslan veya kaplan görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada aslan veya kaplan gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar birlikte hareket ettiğiniz ya da çalıştığınız kişilerin neler beklediğini daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada aslan veya kaplan görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada koyun veya koç görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine inanılır.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kendi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz veya su görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına delalettir.

Rüyada nişan veya düğün görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl veya deniz görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments