Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz veya su görmek

Rüyada deniz veya su görmek

Rüyada deniz veya su görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, hatalı yollara sapılacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada deniz veya su gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada deniz veya su görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada su veya deniz görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, tüm düzenin alt üst olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına inanılır.

Rüyada deniz veya göl görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada göl veya deniz görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada at veya eşek görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada cin veya ruh görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada vişne veya kiraz görmek huzurunun kaçacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada nişan veya düğün görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments