Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak suçlamalardan aklanılacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak gördüyseniz:

  • Kıskançlıklar veya çekememezlikler manipülasyon içeren diyaloglara neden olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak çocuklar gibi mutlu olacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak mutluluk dolu haberler alacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments