Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden atlamak

Rüyada bir yerden atlamak

Rüyada bir yerden atlamak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konular somutlaşmaya veya gerçekler kendini göstermeye başlıyor.

Rüyada bir yerden atlamak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden bir yere atlamak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden aşağı atlamak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, amaçlarını yerine getireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, saygınlığını yitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments