Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden aşağı atlamak

Rüyada bir yerden aşağı atlamak

Rüyada bir yerden aşağı atlamak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kendisiyle övüneceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada bir yerden aşağı atlamak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, işlerin aksayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada evden aşağıya atlamak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan aşağıya atlamak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments