Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, rahatın ve konforun geleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak stres ve sinirden uzak durulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, işlerini düzene sokacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, statü atlayacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments