Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, işlerinde kara geçeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak günden günde daha fazla stres yapacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, iş hayatında günah işleyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerde korkmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden korkmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments