Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden atladığını görmek

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, ihanete uğrayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden atladığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atlamak suçlamalardan aklanılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak hayra ve esenliğe, değer göreceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak şansının geri döneceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kazançta zarar edeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments