Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden denize atlamak

Rüyada yüksek yerden denize atlamak

Rüyada yüksek yerden denize atlamak daha rahat bir nefes alacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak işten eve bir hayat yaşayacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, işini en iyi şekilde yapacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak sıkıntılarından arınacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden atlamak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kısmetin ve talihin açılacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments