Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden bir yere atlamak

Rüyada bir yerden bir yere atlamak

Rüyada bir yerden bir yere atlamak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, başarılı olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden bir yere atlamak gördüyseniz:

  • Yardım aktivitelerine veya organizasyonlara katılabilirsiniz veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada bir yerden bir yere atlamak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, huzur ve saadet bulacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak duymadığı sözleri duyacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden atladığını görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, adından konuşulur olacağına, kazalardan, belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments