Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden atladığını görmek

Rüyada bir yerden atladığını görmek

Rüyada bir yerden atladığını görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden atladığını gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Rüyada bir yerden atlamak düşmanların çok üzüleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden aşağı atlamak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atladığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine inanılır.

Rüyada bir yerden bir yere atlamak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin bir yerden atladığını görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, elde edilen nasibin artacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden atlamak düşmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments