Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden atlamak düşmek

Rüyada bir yerden atlamak düşmek

Rüyada bir yerden atlamak düşmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Rüyada bir yerden atlamak düşmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada bir yerden atlamak düşmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, yeni bir ortama gireceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, ayaklandıracağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden atlamak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya alamet eder.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada bir yerden atlamak başarı kazanılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden atladığını görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments