Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin bir yerden atladığını görmek

Rüyada birinin bir yerden atladığını görmek

Rüyada birinin bir yerden atladığını görmek zorluklarının son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, büyük düşüneceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada birinin bir yerden atladığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden atlamak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden atlamak düşmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, can bulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek haksızlık edeceğine, başarılı işlere imza atılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada bir yerden atlamak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments