Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden aşağı düşmek

Rüyada bir yerden aşağı düşmek

Rüyada bir yerden aşağı düşmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Resmi makamlarla olan işlerinizi veya varsa mahkeme işlerini halledin.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, yarar getireceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada asansörden aşağı düşmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada dağdan aşağı düşmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada aşağıya düşmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments