Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek para sıkıntısı çekeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir plana bağlamanızın ya da anlaşmaların noktası virgülüne uygulanmasını beklemenizin kimseye bir faydası olmayabilir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine yorulur.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments