Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden aşağıya düşmek

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, şansının artacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, işinde dar boğaza gireceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, mal sahibi olacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı düşmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada camdan aşağıya düşmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, büyük bir yenilgi alacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments