Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan aşağı düşmek

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada uçurumdan aşağı düşmek yüksek diploma alacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan aşağı bakmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, borçların ve dertlerin biteceğine, bereketli işler yapılacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak yaşanan sorunların sona ereceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada evden aşağı düşmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet eder.

Rüyada yokuştan aşağı düşmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments