Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan aşağı düşmek

Rüyada dağdan aşağı düşmek

Rüyada dağdan aşağı düşmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, güzel günler için yaşayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet eder.

Rüyada dağdan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Fırsatları kullanmanız durumunda başarı sizi bekliyor olabilir.

Rüyada dağdan aşağı düşmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, keyiflerinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada dağdan aşağı atlamak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına inanılır.

Rüyada dağdan aşağıya inmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, değer göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı uçmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet eder.

Rüyada dağdan aşağıya kaymak kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada dağdan aşağı bakmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı koşmak bir dediğini iki etmeyeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı inmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments