Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, şansının artacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden aşağı düşmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çalıştığı yerde amir olacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden aşağıya düşmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, kadim dostlar edineceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek rızkın ve kazancın artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments