Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerde saklanmak

Rüyada bir yerde saklanmak

Rüyada bir yerde saklanmak işlerinde atılıma geçeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına alamet eder.

Rüyada bir yerde saklanmak gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada bir yerde saklanmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet eder.

Rüyada kiliseye saklanmak makamını garantileyeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kaçmak saklanmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkekten saklanmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada polislerden saklanmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada masanın altına saklanmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek işinde itibar edineceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına işarettir.

Rüyada düşmandan saklanmak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments