Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın altına saklanmak

Rüyada masanın altına saklanmak

Rüyada masanın altına saklanmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, hayırlı yollara gireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada masanın altına saklanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Rüyada masa altına saklanmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada masanın altına saklanmak sıkıntıların çözüm bulacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada divan altına saklanmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altına saklanmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven altına saklanmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağın altına saklanmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ağacın altına saklanmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada köprü altında saklanmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, ekmeğinin de artacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments