Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmandan saklanmak

Rüyada düşmandan saklanmak

Rüyada düşmandan saklanmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, merdiven atlayacağına, gereken sabrı göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmandan saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Rüyada düşmanından saklanmak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kişinin şansının artacağına inanılır.

Rüyada düşmandan saklanmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine alamet eder.

Rüyada düşmanlardan saklanmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşman askerlerinden saklanmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçmak saklanmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada saklanmak gizlenmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara saklanmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına işaret eder.

Rüyada çukurda saklanmak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments