Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçmak saklanmak

Rüyada kaçmak saklanmak

Rüyada kaçmak saklanmak varolan borçların ödeneceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kaçmak saklanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada kaçmak saklanmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, önemli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçmak saklanmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalet eder.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak çok büyük başarılara kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak bolluk içinde yaşayacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada birinden saklanmak kaçmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada birilerinden kaçmak saklanmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments