Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiliseye saklanmak

Rüyada kiliseye saklanmak

Rüyada kiliseye saklanmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiliseye saklanmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili sorumluluklarınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada kiliseye saklanmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada tarihi kilise görmek mevki makam sahibi olunacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kilise görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiliseye sığınmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kilisede abdest almak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilise soymak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada harabe kilise görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilisede ibadet etmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments