Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinden saklandığını görmek

Rüyada birilerinden saklandığını görmek

Rüyada birilerinden saklandığını görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada birilerinden saklandığını gördüyseniz:

  • Durma noktasına gelen iş veya projeler bir an da kımıldamaya başlayabilir.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerinden saklandığını görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet eder.

Rüyada birilerinden saklanmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok güzel günler geçireceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine inanılır.

Rüyada birilerinden kaçmak saklanmak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sorununu kolayca çözeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada depremden saklanmak malının ve parasının ziyan olacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere saklanmak iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölüden saklanmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ateşten saklanmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments