Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten saklanmak

Rüyada bir erkekten saklanmak

Rüyada bir erkekten saklanmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekten saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olaylardaki nüansları görmüyor olabilirler.

Rüyada bir erkekten saklanmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, borçlarının artacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine delalet eder.

Rüyada mağaraya saklanmak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaştan saklanmak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada dolabın içine saklanmak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkarak saklanmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağa saklanmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada saklanmak kaçmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada dolap arkasına saklanmak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments