Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polislerden saklanmak

Rüyada polislerden saklanmak

Rüyada polislerden saklanmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, maddi zarar edeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada polislerden saklanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın.

Rüyada polisten saklanmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polislerden saklanmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten saklandığını görmek korkularının sona ereceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahıra saklanmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğadan saklanmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada çatıda saklanmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments