Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yaşlının elini öpmek

Rüyada bir yaşlının elini öpmek

Rüyada bir yaşlının elini öpmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir yaşlının elini öpmek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalettir.

Rüyada bir yaşlının elini öpmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bununla yüceleceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı erkek eli öpmek büyük bir gelir toplayacağına, amaçlarına ulaşacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek böylece hayata yeniden sarılacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments