Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Halkla ilişkiler veya kendinizi daha geniş gruplara tanıtma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir dedenin elini öpmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dede eli öpmek başarı için fırsatların artacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölen dedesinin elini öpmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada dede elini öpmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına işarettir.

Rüyada dedemin elini öpmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments