Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı insanların elini öpmek

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, elde edilecek menfaatlere, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, iş için gurbete gidileceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, yanlış işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı adam eli öpmek üzüntülerin daha da artacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı el öpmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kulluk derecesinin artmasına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments