Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yaşlının elini öpmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı el öpmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı erkeğin elini öpmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments