Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek başarının adım adım yaklaşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların aşılacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını öpmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments