Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının tutuklandığını görmek

Rüyada bir yakınının tutuklandığını görmek

Rüyada bir yakınının tutuklandığını görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, içsel güvensizliklerinize, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada bir yakınının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Rüyada yakının tutuklandığını görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınının tutuklandığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada bir yakınının tutuklandığını görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada tutuklanmış birini görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada birini tutuklatmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, kazançlı işler yapılacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere delalet eder.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak bir sebeple çok zarar edeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments