Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerler tarafından tutuklanmak

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, iş hayatında günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Zor bir yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, oğlu evli ise boşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine inanılır.

Rüyada haksız yere tutuklanmak dolayısıyla geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments