Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tutuklatmak

Rüyada birini tutuklatmak

Rüyada birini tutuklatmak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini tutuklatmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada babanın tutuklandığını görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yakınının tutuklandığını görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kızının tutuklandığını görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, koyu sohbetler edeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın tutuklandığını görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini tutuklanmış görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işaret eder.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada kocasının tutuklandığını görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments