Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının suda boğulduğunu görmek

Rüyada bir yakınının suda boğulduğunu görmek

Rüyada bir yakınının suda boğulduğunu görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, işinden geri kalacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, sevdiğiniz bir kişiyle sevgi dolu planlar yapabilirsiniz.

Rüyada bir yakınının suda boğulduğunu görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak zor zamanlar geçirileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işarettir.

Rüyada duru suda boğulmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzura erileceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada akan suda boğulmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kalben çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments